Thursday, 18 August, 2022

Derfor skal du booke en tid hos en massør ved Gentofte


Der kan være en række tvingende grunde til at benytte sig af en professionel massør. Hvis du f.eks. dyrker idræt eller motion, kan dine muskler blive spændte som følge heraf. Det er også vigtigt, hvis du har et hårdt arbejde, hvad enten det er på et kontor eller i et fysisk anstrengende erhverv, der indebærer betydelige løft. Spændinger ophobes normalt i kroppen. Ryggen, nakken og skuldrene er blandt de mest almindelige steder, der rammes.

De mest almindelige årsager til smerter som følge af massage er dårlig teknik, for stort tryk og/eller forkert form. Der kan opstå ubehagelige knuder forskellige steder på kroppen. I værste fald kan det føre til spændingshovedpine eller migræne, og derfor er det vigtigt at slappe af. Du vil også få gavn af en professionel massør i form af større sundhed og velvære for din krop.

Professionel massage kan hjælpe dig med at undgå stress

De fleste mennesker kender til stress i en eller anden form. Vi har alle en hektisk og stressende tilværelse, hvor vi kombinerer arbejde, skole og daglige ærinder. Som følge heraf har de fleste af os kun få timer hver dag. Stress er endda blevet et epidemisk folkesundhedsproblem, idet nyere undersøgelser har vist, at hver femte person er eller har været ramt af stress.

Vi skal passe bedre på os selv og være opmærksomme på vores krop. Når man kører hver dag, kan det være sværere at gøre det. Du kan hjælpe dig selv meget ved at lave en aftale om massage her. Massage kan reducere stress i din krop med op til 50 %, når den udføres af de rette hænder.

Hvilken massør skal du vælge?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken massør du skal bestille tid hos, kan vi måske hjælpe dig. Vi har lavet lidt research og fundet en kompetent massør med stor ekspertise i behandling af en række forskellige lidelser og ubehageligheder i hele kroppen. På baggrund af vores resultater kan vi varmt anbefale dig at booke din næste massagetid hos sagamassage.dk ved Gentofte