Thursday, 09 February, 2023

Uheldet med min telefon efter arbejdet


Det var en mandag morgen. Klokken var omkring 7. Jeg vågnede og gjorde mig klar til arbejde. Jeg startede med at tage tøj på og så spiste jeg noget morgenmad. Efter børstede jeg tænder, og gik så ud ad døren. Jeg er en 25-årig mand der arbejder som sælger til dagligt. Lige nu er jeg ansat i Elgiganten, hvor jeg sælger produkter, og hjælper kender med at finde lige præcis det produkt som de mangler. I dag havde jeg en ret lang arbejdsdag. Jeg havde først fri 18. Jeg mødte så op på arbejde som sædvanligt, og begyndte at hjælpe kunderne. Det var egentlig ikke en så slem dag. Den var lidt nemmere end jeg troede. Klokken blev så 18, og jeg havde endelig fri. Det var jeg glad for. Jeg havde aftalt med min ven, at vi skulle ud lidt, efter arbejde. Vi overvejede at tage ud og få noget mad. Så det gjorde vi. Vi tog hen på et pizzeria, og fik noget mad der. Der skete der et uheld på vejen. Jeg tabte min telefon ude på gaden. Det førte desværre til at skærmen smadrede. Det ødelagde virkelig min dag. Jeg var så glad for min iPhone. Men der var ikke andet at gøre ved det end af få skærmen skiftet. Så det var det første jeg ville i morgen. Næste dag tog jeg så ned til fixphone. Der kunne jeg få min skærm skiftet hurtigt, til en rigtig god pris. Det tog dem ikke længe at få min skærm skiftet, og jeg fik den allerede tilbage efter en time cirka. Jeg fik den med en helt ny skærm, og det gjorde virkelig mit humør godt igen. Jeg kunne nu tage på arbejde, uden at være bekymret for min skærm på min iPhone.