Thursday, 18 August, 2022

Ting du skal huske når du skal indrette dit kontor


Et kontor kan være svært at indrette bedst og mest optimalt. Man skal i hvert fald tænke både praktisk og arbejdsmæssigt. Det er nemlig med at skabe de bedste rammer, der øger din effektivitet. Og dette kan du aktivt gøre noget for, i forhold til indretningen, så du danner de perfekte forhold, der modvirker dårlig arbejds-feng-shui. De fleste vil helt naturligt indrettet det, så de netop føler, at de har det allermest rart, men der er alligevel et par gode tips, du kan følge.

Du skal placere skrivebordet det rigtige sted

Skrivebordet er det sted, hvor du kommer til at opholde dig mest. Det er derfor også det sted, hvor du skal have mulighed for at kunne føle dig allerbedst tilpas. Det gør du ved at placere det rigtigt i rummet. Her er det altid en dårlig idé at sidde med ryggen mod døren. Det er rent instinktivt helt forkert for os, da vi skal kunne være klar på at reagere på et potentielt bytte eller noget, vi skal have mulighed for at flygte fra. Det skaber derfor meget mere ro i sindet, hvis du sørger for, at du i hvert fald ikke sidder med ryggen til døren.

Desuden kan du med fordel placere skrivebordet foran et vindue. Så har du mulighed for at få dejligt meget lys i øjnene, og det er altså godt – især hvis du skal sidde og kigge meget ind i en skærm i løbet af en typisk dag. Så har du også mulighed for at hvile øjnene ved at sidde og kigge ud og fokusere på noget længere væk.

Få styr på alle de praktiske ting og redskaber

Og så skal du naturligvis have styr på- og indkøbe alle de praktiske ting og redskaber. Hvis du vil se udvalget, så læs mere her. Printerblæk er et eksempel på en ting, du aldrig kan få for lidt af, så det er bare med at købe ind til at have et lager.

Hvordan vil du opbevare dine ting?

Og så skal du også købe skabe eller lignende, hvor du kan opbevare ting. Det er nemlig godt at kunne lægge ting væk, så det ikke forstyrrer i øjenkrogen. Der er ikke noget som fysisk rod som ligeledes kan skabe psykisk rod. Og dette kan også mindske effektiviteten, da man hele tiden får øje på noget, der roder.