Thursday, 09 February, 2023

Sådan opnår du de perfekte halvdækkende polygel-negle ved hjælp af tipper-metoden


At få en professionel gelmanicure kan være dyrt og tidskrævende. Der er dog en måde at opnå negle i salonkvalitet i dit eget hjem! Ved hjælp af et produkt kaldet polygel kan du nemt skabe smukke og langtidsholdbare negle. 

Polygel er en let, lugtfri gel, der kommer i en tube og påføres som lak. Den hærdes derefter under UV- eller LED-lys. Resultatet er stærke, naturligt udseende negle, som er mindre tilbøjelige til at flække eller gå i stykker end traditionelle akrylnegle. Denne metode er også langt mindre skadelig for dine naturlige negle end andre gelmanicuremetoder.

Nedenfor vil vi gennemgå trinene for, hvordan du opnår de perfekte halvdækkende polygel-negle ved hjælp af tipper-metoden. Med bare en smule øvelse vil du være i stand til at skabe negle af salonkvalitet derhjemme!

Du får brug for: Hvad du skal bruge 

– En tube polygel i din ønskede farve 
– En klar topcoat 
– En UV- eller LED-lampe 
– En fnugfri klud 
– En neglefil 
– En neglebåndsskubber 
– En neglebørste 

Trin et: Forbered dine negle 

Start med at vaske dine hænder grundigt med vand og sæbe. Brug derefter neglefilen til at forme dine negle i den ønskede form. Hvis du bruger negletips, er det nu, du skal påføre dem. Når dine negle er formet og filet, skal du bruge neglebåndsskubberen til at skubbe dine neglebånd tilbage. Til sidst skal du bruge de fnugfrie klude til at fjerne støv og snavs fra dine negle. Dine negle bør nu være rene, tørre og klar til polygel!  

Trin to: Påfør basecoat 

Klem en lille mængde base coat på neglebørsten, og påfør den jævnt på hver negl. Sørg for at undgå at få polygel på din hud, da det kan forårsage irritation. Hærd dine negle under UV- eller LED-lampe i 30 sekunder – 1 minut, afhængigt af hvilken lampe du bruger.  

Tredje trin: Påfør polygelen og spidsen (hvis ønsket)

Nu er det tid til at begynde at påføre polygelen! Begynd med at klemme en lille perle polygel ud på neglebørsten. Før forsigtigt penslen hen over neglen i én jævn bevægelse, startende fra neglebunden og hen mod spidsen. Hvis du bruger tips, er det nu, du skal påføre dem! Hærd dine negle under LED- eller UV-lampe i 30 sekunder – 1 minut afhængigt af hvilken type lampe du bruger, før du går videre til trin fire.

Trin fire: Når du har påført et lag polygel på hver negl, er det tid til at begynde at forme og forme dem på plads

Brug neglebørsten til forsigtigt at skubbe polygelen rundt, indtil den er jævnt fordelt over hele neglen. Du kan også bruge penslen til at skabe de ønskede mønstre eller former – vær kreativ! Hærd dine negle under en af de to typer lamper i 1-2 minutter, indtil de er helt hærdet, før du går videre til trin fem.

Påfør top coat

For at beskytte dit design og give dine negle en højglans finish, skal du påføre et tyndt lag top coat på hver negl. Hærd under en af de to typer lamper i 1-2 minutter, indtil den er helt hærdet.

Trin 6: Fjern det klæbrige lag

Tillykke – du er færdig! Dine negle skulle nu være skinnende, stærke og smukke. Men før du kan beundre dit håndværk, er der endnu et trin: Fjernelse af det klæbende lag. For at gøre dette skal du blot tørre hver negl med en fnugfri klud, der er gennemvædet af sprit eller acetone, indtil det klæbrige lag er forsvundet, og det er det hele! Du har nu med succes opnået halvdækkende polygel-negle i salonkvalitet ved hjælp af tipper-metoden i kun seks nemme trin Konklusion: Polygel-negle er et godt alternativ til traditionel akryl- eller gelmanicure, fordi de er lette, lugtfri og ikke kræver nogen primer eller basecoat. De er også meget nemmere at fjerne end traditionel akryl! Hvis du leder efter et hjemmealternativ til gelmanicure i salonen, som ikke skader dine naturlige negle, skal du ikke lede længere end til polygel negle Prøv denne teknik derhjemme, og lad os vide, hvordan det går i kommentarerne nedenfor!