Thursday, 18 August, 2022

Sådan kontrolleres VVS og elektrisk, når du køber et hus


Sådan kontrolleres VVS og elektrisk, når du køber et hus

Når du leder efter et rækkehus, fritliggende hjem eller lejlighed, er det let at blive fanget i de overfladiske detaljer, såsom granitbordplader eller trægulve. Som boligejer vil du dog være ansvarlig for alle aspekter af boligens integritet, herunder de dele, der er kritiske for boligens drift.

Så når du går til visninger, skal du holde øje med problemer, især i VVS- og elektriske systemer, der kan ende med at koste dig tusindvis af dollars i reparationer ned ad linjen. Når du går til din første visning, skal du kigge efter flere røde tegn. Så fortsæt med at læse for at lære mere om dem.

Vandvarmer

Til at begynde med skal du undersøge varmtvandsbeholderen nøje. Noter tankens alder, varmekilde og størrelse. De fleste varmtvandsbeholdere har en levetid på 10 år, så hvis den i dit potentielle hjem er tæt på den alder, skal du muligvis udskifte den i fremtiden, hvilket kan koste tusindvis af dollars, hvis du lejer den ud.

Vær også opmærksom på størrelsen på varmtvandsbeholderen. I andre tilfælde, hvis boligen kun har to beboere, kan ejerne have valgt at installere en mindre varmtvandsbeholder, der vil være utilstrækkelig til en voksende familie. Generelt skal din varmtvandsbeholder indeholde mindst 50 gallon.

Bøtter

I de senere år har badeværelset udviklet sig til et hjemmesundhedscenter, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Dette stiller nye forventninger til badeværelsesartikler, design og den samlede oplevelse. Velvære og balance nødvendiggør ro i designet, samt gode materialer i smukke former. Du kan få de største bøsser med en BilligVVS rabatkode

Købere bør udvise forsigtighed, hvis boligen indeholder et boblebad. Mens disse luksuriøse badekar var populære tilføjelser til badeværelsesombygninger i 1990’erne, indikerer en ny undersøgelse, at et boblebad er ekstremt uhygiejnisk og kan indeholde dødelige bakterier.

Toiletter

Du bør inspicere dem for at sikre, at toiletterne og gulvet omkring dem er i god stand. Først skal du sørge for, at toiletterne ikke fungerer, da dette kan resultere i ekstremt høje vandregninger. Hvis de er, er dette en simpel gør-det-selv-reparation.

Der er mange VVS-onlinebutikker, men kun en håndfuld har samme historie, grad af erfaring og omfattende lager som LavprisVVS. Med en LavprisVVS rabatkodekan du få alt hvad du behøver til billig toilet VVS.

Afløbsledninger

Selvom dit hjem består din hurtige VVS-inspektion, er det stadig en god ide at ansætte en boliginspektør til at foretage en mere komplet kontrol af de mindre tilgængelige dele af dit VVS-system. Ansættelse af en boliginspektør er især vigtig, hvis du planlægger at købe en ældre ejendom.

Din hovedafløbsledning er et af de mest betydningsfulde aspekter af hjemmet, som din inspektør vil undersøge. Din hjemmeinspektør kan lokalisere og inspicere hovedafløbsrøret for at sikre, at det er i god stand. Afløbsledninger er meget dyre at grave op og reparere, hvis de går i stykker, så spring ikke over dette aspekt af ejendomsinspektionen.

Konklusion

Afslutningsvis bør inspektion af VVS og elektriske systemer i det hjem, du overvejer at købe, være en topprioritet. Det er trods alt de to primære systemer i hvert hjem, og hvis de ikke vedligeholdes eller repareres ordentligt, vil de mislykkes og koste dig en masse penge.