Saturday, 03 June, 2023

Sådan fik jeg hjælp af headhuntere til at finde mit nye job


Jeg er en ung mand på 24 år som arbejder som sælger, jeg har arbejdet forskellige steder uden et fast arbejde.

Min hverdag var typisk at vågne op og møde ind på arbejde og så gøre det jeg er bedst til, men det varede aldrig længe.

Igennem tiden har jeg haft en masse jobs uden nogen fast stilling og det har aldrig været noget der holdt længe.

Nu stod jeg som arbejdsløs og har egentlig ikke kunne finde en rigtig stilling, min hverdag her var at vågne og tage ud og hygge med venner og familie.

Det var hyggeligt i starten, men efter lidt tid blev jeg træt af det og jeg havde brug for et arbejde, også fordi jeg ikke kunne blive ved med at være arbejdsløs, når der er regninger der skal betales, og mad på bordet.

Så jeg kiggede og kiggede efter nogen det kunne være alt fra et lille firma til noget andet, jeg skulle bare igang.

Men da jeg ikke kunne finde noget gav jeg hurtigt op.

Efter noget tid fik jeg et opkald, jeg fik at vide at der var et lille firma som manglede en medarbejder og at de havde en stilling som jeg måske kunne være interesseret i.

Det overvejede jeg ikke ret længe før jeg takkede ja, jeg kunne se at det var et lille firma hvilket var perfekt, så kunne jeg hjælpe dem til succes, og få det faste og seriøse arbejde jeg længe har ventet.

Efter at havde snakket med dem fra firmaet og spurgt hvor det opkald kom fra, sagde de at de fik hjælp igennem dedikation.dk

Der fandt  de mig og jeg var glad over at de tog imod mig af alle, det var lige det jeg manglede og jeg kunne ikke være gladere.