Thursday, 09 February, 2023

Plastkrus: Sådan vælger du den perfekte kop til din fest


Planlægger du en fest og har brug for nogle plastikkopper? Er du ikke sikker på, hvilke du skal vælge? Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! I dette blogindlæg vil vi diskutere de forskellige typer af plastikkopper, der findes, og hvordan du vælger den perfekte til din fest. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du kan gøre din fest sjovere!

Find den rette størrelse

Plastikkrus fås i flere størrelser, hvilket gør det ideelt til dit behov. Hvis du planlægger en lille fest, har du brug for færre kopper, end hvis du planlægger en stor fest. Vælg den rigtige størrelse kop ud fra det antal gæster, du forventer at have. Hvis det er en fest for børn, så kan du nøjes med de små krus, men hvis det er til voksne mennesker hvor der serveres øl, så bør du overvej de store krus.

Farve

Vælg den rigtige farve kop til din fest. Du kan finde plastikkopper i næsten alle tænkelige farver. Vælg en farve, der passer godt til temaet for din fest. Hvis det er en sommerfest, skal du måske vælge en lysere farve som gul eller orange. Hvis det er en vinterfest, skal du måske vælge en mørkere farve som blå eller sort.

Brug genbrugsplast

En måde at gøre din fest mere miljøvenlig på er ved at bruge genbrugsplastikbægre. Genbrugsplastikbægre er fremstillet af genbrugsmaterialer, så de er bedre for miljøet end nye plastbægre. Du kan finde genbrugsplastikbægre i de fleste butikker, der sælger festartikler. Køb plastikkrus nu.

Tips til at være mere miljøvenlig

Skriv navn på krusene – En god ide er at skrive ejerens navn på plastikkruset. På den måde behøver man ikke at tage nyt, fordi der står 5 identiske på et bord. En anden ide er, at skifte plastikken ud med pap eller bambus. Det er bionedbrydeligt, så hvis det ender i naturen, så forgår det.