Sunday, 26 March, 2023

Pas på dit barn til sommer


Så er det endelig blevet sommer i Danmark. Efter en lang vinter og kolde forårsmåneder, er det endelig blevet varmt igen, og de fleste af os er klar til at byde solen velkommen. Sommeren er tiden hvor lyset, lykken og varmen spreder sig, og man kan være længe og mere ude. Det er tiden hvor folk er i godt humør og smiler, når man møder den på stien. Man skal nyde tiden med familie og venner og indtage D vitamin fra solens stråler. Men selvom det er dejligt, at solen og varmen endelig er kommet, så skal man alligevel huske ikke at blive for ivrig og passe på sig selv i solen. Og er man forældre, så har man også børn som man skal passe på. For børn leger ude, og det er her, hvor de er særligt udsatte for at blive forbrændte. 

Beskyt din baby mod solens stråler

Har du lige fået en lille en? Selvom vi alle gerne vil slappe lidt mere af om sommeren, så er det utroligt vigtigt, at man som forældre passer ordentligt på sin baby og beskytter babyen mod solens stråler. Solen er ekstra hård mod babyer, da deres hud er meget mere sensitiv end voksnes. Derfor skal de dækkes mere til, og smøres mere ind, så de ikke bliver forbrændt. En god måde at beskytte babyen der, hvor det er svært at smøre solcreme, er med en baby solhat. Det er nemlig besværligt at smøre håret ind i solcreme og med en solhat sørger man for fuldstændig afdækning og skygge på barnets hoved. På den måde undgår man forbrændinger og får en glad solhat baby. 

Alle stile og farver

Solhatte til babyer er en fantastisk måde at beskytte sit barn mod solens høje UV-indeks og derved passe på sin baby, når man selv godt kunne tænke sig at komme ud og suge solens varme og D-vitamin til sig. Du kan med det store udvalg af hatte stile og farver også sikre, at din baby er den sødeste sikre baby i miles omkreds. Med alt fra bøllehatte til kasketter og hatte med øre på, er det nemt at finde noget, som passer til jeres stil og din babys personlighed. Hattene fås i forskellige størrelse, mønstre og farver, så I kan finde den sødeste til jeres behov. 

Solhatte er et must have

Solhatten bør være en af de helt store go to og must have i denne sommerperiode til både dig og dit barn. Børn er mindre opmærksomme på at trække sig i skygge, og kan derfor nemt blive forbrændt, hvilket kan give den rigtig store gener. Undgå ulykkelige, små, røde børn og sørg for at finde en lækker solhat til de mindste. De kan, foruden at være passet godt på i den varme sommersol, være de smartest klædte børn på stranden, imens de hygger sig med vand, sand og grillmad. Gør sommeren til en hyggelig stund med glade børn, som ikke har ondt, fordi de har fået for meget sol.