Thursday, 09 February, 2023

Hvordan det føles inde i et infrarødt saunatæppe


Der er noget så tilfredsstillende ved at forlade en varm yogatime gennemblødt af sved. Asanas i sig selv er én katharsis, det meditative aspekt er et andet, men det, jeg tror, ​​tillader mig virkelig at finde udløsning, er varmen. For mig løsner varme alt op, så resten er muligt: ​​Stramme muskler kan finde længde, stive led kan finde bevægelse, og mental snak kan bryde sammen og glattes ud. Det er alle ting, jeg kunne bruge lidt mere af. Men jeg har ikke ubegrænset adgang til et hot yoga-studie, og nogle gange undrer jeg mig over de potentielle fordele ved varme, isoleret.

 

Den første ting at vide om et Infrarødt saunatæppe hos NordicHigh er, at det er en hjemmesauna, men i stedet for at være et varmt lille rum, ligner det en kæmpe varmepude, der foldes rundt om din krop. Den anden er, at det nok er den nemmeste og mest tilgængelige måde at opleve infrarød på. Du sætter det bare op på din seng eller sofa, forvarmer tæppet, pakker dig ind som en burrito og lader kraften fra infrarød – plus indre lag af turmalin, ametyst og kul – gøre sin magi.

 

Derefter skal du bare finde ud af, hvad der føles bedst. Da jeg endelig fik fingrene i et saunatæppe, var her, hvad der virkede for mig: Jeg lagde saunatæppet på min seng med puder sat op til at styrke mit hoved og hvile under mine knæ.

 

Så varmepræferencer: Jeg er nybegynder i saunaen, så jeg har været bedst tilpas, når jeg forvarmer tæppet til et niveau fem eller seks og øger temperaturen trinvist, når jeg er inde i det. Jeg begynder normalt at mærke fordelene omkring niveau syv. Det er, når jeg begynder at svede, og min puls stiger lidt, og mine spændinger smelter væk. Hvis jeg har lyst til noget mere udfordrende, pumper jeg tingene op til niveau otte, hvilket er varmt, men ikke for varmt. På det tidspunkt er det lidt ubehageligt på en behagelig måde, hvor jeg ved, at jeg presser min krop til at gøre noget godt. Hvis jeg begynder at blive overvældet, er det nemt at skrue ned for varmen igen, og jeg har altid en flaske vand ved min side til kølende slurke. Jeg er opmærksom på mine grænser: Jeg trodsede niveau ni én gang i et minut – for toasty for mig. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler HigherDOSE ikke sessioner længere end femogfyrre minutter.

 

En saunatæppeoplevelse betyder også at gå fuldt påklædt. At skulle have lange ærmer, lange bukser og sokker på var ikke, hvad jeg forventede, men tildækning tjener to formål her: For det første vil tøjet opsuge en god mængde sved, så det ikke begynder at pølle omkring dig. (Velsign.) Det gør også oprydning lettere. For det andet vil det beskytte dig, når tingene bliver varmere. Mens NordicHigh saunatæppet bruger infrarødt, som varmer din krop op indefra, bliver det indre af tæppet, som ligger mod din krop, varmt at røre ved, især omkring underben og fødder. Den mest behagelige tilgang er at bære lange, løse, åndbare bukser – tænk på joggingbukser frem for leggings – og tykkere sokker, der dækker anklerne, så ingen hud blottes på din nederste halvdel. På toppen virker enhver langærmet T-shirt, og jeg fandt ud af, at jeg aldrig behøvede at bekymre mig om at dække mine hænder.

Nu hvor jeg har sat mig ind i en sauna-rutine én gang om ugen, elsker jeg det. Når jeg er færdig, dukker jeg gennemvåd op på den måde, som jeg elsker efter den varme yoga – og føler mig glødende, løsnet op og tilfreds. Og jeg tænker på at fylde op med joggingbukser og tykke sokker, så jeg kan få min sauna på mere end én gang en vaskecyklus.