Thursday, 18 August, 2022

Hvordan blev cannabis brugt i den indianske kultur?


Cannabis har været brugt i medicin i tusinder af år, og dens anvendelse kan spores tilbage til oldtidens Kina. I de senere år er der blevet lavet flere undersøgelser af, hvordan cannabis blev brugt i den indianske kultur.

Alfakbh.dk kan hjælpe dig ud af et hashmisbrug.

De indfødte amerikanere dyrkede cannabis til medicinsk brug, og de anvendte den også i rituelle sammenhænge.

De fleste af de oplysninger, vi har om den indianske brug af cannabis, stammer fra de spanske kolonister, der kom til Amerika i 1500-tallet. De spanske kolonister bemærkede, at de indfødte amerikanere dyrkede en type cannabis, der var stærkere end den, de selv dyrkede.

Det indianske folk brugte cannabis til at lindre smerter, kurere sygdomme og som et middel til at komme i kontakt med ånderne. De fleste af de indianske stammer, der brugte cannabis, dyrkede en type, der var rig på cannabidiol (CBD), og som derfor ikke gav den euforiserende virkning, som de fleste mennesker forbinder med cannabis.

Indianerne brugte cannabis til at forbedre sundheden

Indianerne brugte cannabis til mange forskellige formål. De brugte det til at lindre smerter, forbedre søvnkvaliteten, lindre stress og angst, og endda som en del af religiøse ceremonier. Cannabis blev også brugt til at forbedre appetitten og øge muskelmasse.

Hvordan så indiansk cannabis ud?

Indiansk cannabis var ofte grøn eller brun i farven. De fleste af de planter, der blev dyrket af indianere.

Cannabis bruges stadig i dag

Selvom indianerne er blevet fordrevet fra deres lande, og mange af deres traditioner er blevet forbudt, så bruger mange af deres efterkommere stadig cannabis i dag.