Thursday, 26 May, 2022

Hvad skal du købe af gaver til kæresten eller ægtepartneren


Vi nærmer langsomt med sikre skridt en måned fyldt med gaver, spørgsmålet er hvad du skal købe.

Når vi rammer december, er det hvert år samme ræs. Der skal købes gaver og det helst ikke for lidt. Ikke mindst er tendensen de sidste mange år blevet meget materialistisk. Det betyder med få ord at gaverne er blevet større og også en del dyrere.

Mange køber de ting de ønsker sig i det daglige, så det kan være svært at blive ved med at finde på noget. Selv i en verden hvor der er overflod af dippedutter kan det være svært at finde noget nyt hele tiden. 

Hvad ønsker kvinder sig ?

Når det kommer til kvinder, så er det nok de ret traditionelle ting der fylder mest på listen. Kvinder elsker at få tøj, sko, tasker, sminke, smykker og små ting til deres indretning. Noget der har vundet mere ind igen hos yngre kvinder er at samle bestemte stel. Der er også kommet ting med på listen som før var tabu. Ting som sexlegetøj og frækt lingeri er kommet, samtidig er oplevelser også rykket op på listen. Det kan være gavekort til en spa eller et weekend ophold på et lækkert hotel. Restaurant besøg er også blevet en foretrukket gave. 

Hvad ønsker mænd sig ?

Når vi kommer til mænd, så har det tit været svært at finde gaver. Enten ønsker de sig ikke rigtig noget, eller også er deres gaver dyre. De fleste har nok svært ved at betale en ny Audi. Der er dog kommet flere ting på listen, så den moderne mand tit ønsker sig. De mest almindelig ting er ure, fin spiritus, champagne, elektronisk udstyr som mobil og tablet, fladskærme, alufælge til bilen, værktøj, og for nogle endda også tøj. Det er stadig overvejende dyre ting, mend er er nogle imellem du godt kan betale uden at kontoen bløder. Dertil kommer at vi omvendt også generelt giver dyrere gaver i dag.