Saturday, 03 June, 2023

Hvad er en clairvoyant?


Der er en udbredt opfattelse af, at alle har en vis grad af psykiske evner, hvor denne færdighed eksisterer i mange forskellige former. For nogle viser den psykiske evne sig i form af clairvoyance.

Clairvoyance er et fransk ord, der betyder klarsyn. En clairvoyant besidder en evne til at se ting, der ikke er synlige for det almindelige øje. Det kan være alt fra både nutid, fortid og fremtid. Udover dette kan en clairvoyant også indsamle informationer om ting, mennesker eller steder via sanser, som ikke er standard sanser hos mennesker. Selv de mindste sanseindtryk, følelser og energi som du sender, kan en god clairvoyant opsamle.

En clairvoyantes opgave er først og fremmest at give dig rådgivning og gode værktøjer, så du kan få det godt med dig selv og dit liv. Det er derefter helt op til dig, om du vil følge disse råd. Det er bare vigtigt at vide, at clairvoyanter ikke kan give dig den endegyldige sandhed, hvilket mange mennesker har opfattelsen af.

Hvis du føler dig fortabt eller forvirret i livet, så kan en clairvoyant hjælpe med at guide dig i den rigtige retning samt give dig råd til, hvordan du kan bearbejde dine problemer, og hvad du skal gøre fremover.

Alle mennesker besidder faktisk en clairvoyance evne på et vis niveau. Nogle er bare født med et talent eller særlig udviklet for at tage denne evne i brug. Mange er ikke klar over eller bevidste, når det bliver bragt på banen. Det er en naturlig del af os som mennesker. For vi er alle spirituelle væsener og forbundet med universet. Men hvordan man tager denne evne i brag, er op til det enkelte menneske.

Det er dog ikke alle, der kan blive clairvoyant, da det kræver at evnen skal næres, uddannes og fintunes gennem hele livet. Derudover skal man lære at skelne mellem det at være budbringer og coach samt have meninger og mål for andre mennesker.

Desmaamirakler.dk har flere års erfaring med clairvoyance. Vi befinder os i Middelfart på Fyn. Book en tid clairvoyance eller se vores andre forskellige ydelser.