Thursday, 09 February, 2023

disse steder kan du koebe kontorstole


Når man søger efter kontorstole er der mange steder som dukker op. Ikea, Jysk, Kontormøbler, Lomax, Inventarland og Prostole. De første 2 har jeg hørt om, nemlig Jysk og Ikea, men ikke om de andre. Åbenbart findes der nogle specialforretninger, som kun sælger inventar til kontor. De sælger også borde, mus, tastatur, blæk og alt andet du skal bruge. Disse virker til at have bedre kvalitets kontorstole end Ikea og Jysk. Dette skyldes at de sælger kontorstole som er målrettet til brug i arbejdspladser. 

 

Ikke butikker men Showrooms

Var forbi Lomax i frederikssund, til min store overraskelse var det blot en lille etage, hvor de fleste kontorstole ikke engang stod. Så den kontorstol jeg var på udkig efter fik jeg egentlig ikke prøvet. De fortalte mig at mange af deres stole var ude hos virksomhederne på prøve. Dette giver også god mening, da deres publikum ikke er så meget private men virksomheder. Da jeg besøgte Prostole i Herlev, var det samme scenarie. Til at starte med troede jeg at jeg kørte forkert. Men åbenbart mit i et industrikvarter, var det deres kontorstlokale som de også brugte til fremvisning. De havde heller ikke alle stolene og anbefalede mig også se deres Youtube kanal, som havde produktvideor.  Kontormøbler, Lomax og Inventarland havde mange af de samme kontorstole, hvorimod Prostole havde nogle helt andre. Spurgte ind til forskellen, fik jeg afvide at deres kontorstole ikke var så kendte i Danmark men godt kendt internationalt. Rent ergonomisk er de på samme niveau. Det unikke ved deres kontorstole er den ekstra ergonomi man får i sædet. Deres læder kontorstole er også ergonomiske og ikke blot sofastole, som mange rent faktisk desværre er. 

Du får linket til Prostole, da de ikke var ligeså lette at finde som de andre, https://prostole.dk/kontorstole/

Medarbejderne er mere kompetente hos kontormøbel forretninger

Jeg vil helt klart anbefale at købe hos disse special forretinger. De har et bedre og mere ergonomisk udvalg end de store butikker som Ikea, Jysk og Biva. Udover det er medarbejderne mere kompetente hos kontormøbel forretninger. Hos Ikea og Jyst havde medarbejderne ikke så meget styr på stolene. Hvor man herimod hos disse fik god rådgving. Medarbejderen hos Prostole målte og justerede stolen i forhold til min størrelse. Her fortalte han mig hvilke interval vil passe mig. Således fik jeg afvide at jeg skulle se efter en stol med et langt sæde og høj ryg. Således at kontorstolen kunne passe mig.