Saturday, 03 June, 2023

Den bedste sommerferie


Det var fredag, og jeg sad i klassen. Jeg kunne ikke lade vær med at kigge på uret. Jeg ventede bare på at klokken blev 13. Jeg har ventet på denne dag så længe. Jeg glædet mig virkelig. Det var sidste skoledag, og vi havde endte sommerferie efter i dag. Det kunne ikke være dejligere. Klokken blev så endelig 13, og vi havde endelig ferie. Jeg var så glad. Jeg tog ud af skolen sammen med veninder, og vi snakkede om vi lige skulle lave noget hyggeligt. Der blev vi alle hurtige om at skulle tage ud og spise, så vi kunne få noget god mad. Det gjorde vi så. Det var så hyggeligt, og der var virkelig god stemning. Vi kunne virkelig mærke at vi havde fået ferie, og vi alle var bare så glade. Vi sad på restauranten i cirka en time, hvor jeg så begyndte at tage hjem. Jeg var virkelig træt, så jeg sov lige en time derhjemme. Senere kom nogle veninder på besøg. Vi så film og hyggede. Vi snakkede en masse. Vi begyndte at snakke om festen om en uge, som min veninde skulle holde. Det var nemlig hendes fødselsdag, så vi skulle holde noget stort. Hun havde købt en masse pynt. Hun havde også købt en masse balloner sagde hun, men hun gad ikke bruge tid på at puste dem alle op. Derfor gik vi ind på nettet og søgte efter helium flasker. Der kommer vi så ind på en side ved navn shop.festgear.dk. Der fik vi købt 2 heliumflasker, til en virkelig god pris. Der gik så en uge, og vi holdt den fedeste fest. Hun havde lejet et kæmpe telt fra festgear.dk, så der var godt med plads, og det var virkelig hyggeligt at holde festen i et telt. Det var en god start på ferien.