Thursday, 01 December, 2022

5 gode dateideer til dig i et forhold


Er du ved at løbe tør for gode ideer til date nights med din kæreste? Det er ikke mærkeligt, hvis I allerede har været sammen rigtig længe og måske endda allerede er forlovede eller gift. Der er dog stadig mange oplevelser, I kan nyde sammen, selvom I har været sammen så længe allerede. I denne artikel har vi samlet 5 dateideer, som I helt sikkert vil elske.

Parmassage

En date behøver ikke altid bare bestå af en god middag og en film i biografen. En date kan også bruges på det, man måske ikke lige har tid til i hverdagen, nemlig ren afslapning. Det kan være alt fra en weekendtur væk fra hverdagen, et kort spaophold, en spadag eller bare en enkelt parmassage – eller en spaweekend med parmassage. Det kommer helt an på, hvor meget tid I har til rådighed til en date. En parmassage er den helt ideelle måde at få slappet af sammen på. Det kan få jer helt ned i gear samtidig med at I kan få løsnet op i spændinger og slippe af med diverse gener, som f.eks. ondt i nakken eller skulderen. Det er uden tvivl den bedste måde at slappe af på. Du kan booke tid til parmassage i København hos Cityfys Wellness – og samtidig kan du få adgang til et spaområde, hvor I kan nyde hinandens selskab hele dagen.

Madlavningskursus

Madlavning er en af de opgaver, der skal klares dag efter dag. Nogle elsker det, andre hader det, men det er ikke noget, man som sådan kan slippe for. Det er dog noget, som man kan blive bedre til, så man f.eks. bruger mindre tid på det, lærer at lave sundere mad og måske får en helt ny tilgang til mad. Det er den helt ideelle aktivitet til jer, der måske er faldet for takeaway-fælden lidt for mange gange og gerne vil lære at lave ordentligt (og nem) mad derhjemme. Det er en lærerig oplevelse, som helt sikkert kan få jer til at elske den lidt kedelige hverdagsaktivitet en del mere.

Dansetime

Hvis I gerne vil ud at bevæge jer sammen, så kan en dansetime være den helt ideelle date for jer. Dans er en sjov aktivitet, hvor I får mulighed for at holde jer i form, forbedre humøret og øge jeres styrke og fleksibilitet. Det er også en aktivitet, hvor I lærer at samarbejde inden for hver jeres roller – og så er det også sjovt at svinge kroppen til god musik. Her får I sved på panden, kommer måske endda af med de ekstra kærestekilo og lærer noget nyt samtidig.

Stand-up

I en travl hverdag, hvor arbejde og studie skal passes, kan det være svært at få plads til sjov og ballade. Det er en skam, fordi latter er faktisk god for den mentale sundhed, og så er det også med til at styrke relationer. Det kan derfor være en god idé at arrangere en date, hvor I kan grine sammen og have det sjovt, og her er stand-up jo et oplagt valg. Find en komiker, som I begge elsker og køb billetter til et liveshow. Det er stemningen til et comedy-show, der skaber en stemning, hvor man virkelig får grint igennem. Men hvis I ikke har tid til det, kan I også bare nyde et comedyshow hjemme fra sofaen.

Bridgewalking

Skal der et sug i maven på daten? Så er det måske på tide at komme til bridgewalking. Det er en helt unik oplevelse, som kun kan opleves ganske få steder i verden, og en af dem er på Lillebæltsbroen. Det er en genial idé til en mere aktiv, spændende og endda lidt farlig date. Det er uden tvivl en udfordring, især hvis I ikke er så glade for højder, men det er en helt særlig oplevelse, som helt sikkert ikke går i glemmebogen lige med det første.