Thursday, 09 February, 2023

10 tips til hurtigere internet på din iPad


Tjek din Wi-Fi-forbindelse

 

Sørg for, at du har forbindelse til det rigtige Wi-Fi-netværk. Hvis du er usikker, kan du spørge en ven eller et familiemedlem, om de kan tjekke det for dig.

 

Genstart din iPad

 

En genstart kan løse mange problemer, og det kan måske også hjælpe med din internetforbindelse. Du genstarter din iPad ved at trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede, indtil “slide to power off” vises på skærmen. Når din iPad er slukket, skal du trykke på og holde tænd/sluk-knappen nede igen for at tænde den igen.

 

Opdater din software

 

Det er vigtigt at holde din software opdateret af mange årsager, herunder sikkerhed og fejlrettelser. Det kan også hjælpe på din internethastighed. Sådan opdaterer du din software:

 

1. Tilslut din iPad til en strømkilde.

 

2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

 

3. Tryk på Download og installer, og følg derefter anvisningerne.

 

4. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

 

5. Hvis du får vist en meddelelse om, at din software er opdateret, bruger du den nyeste version af iOS eller iPadOS.

 

Gendan din iPad fra en sikkerhedskopi

 

Hvis du for nylig har gendannet din iPad fra en sikkerhedskopi, kan det tage noget tid, før alt dit indhold er hentet fra iCloud eller iTunes. Du kan kontrollere fremskridtet ved at gå til Indstillinger – Generelt – Nulstilling – Gendan fra sikkerhedskopi. Hvis du ikke kan se denne indstilling, betyder det, at den gendannelse er afsluttet.

 

Nulstil dine netværksindstillinger

 

Hvis du har prøvet alle ovenstående tips, og du stadig har problemer, kan du nulstille netværksindstillingerne. Dette vil slette alle dine Wi-Fi-adgangskoder og andre netværksrelaterede indstillinger, så sørg for at have dem ved hånden, før du begynder. Sådan nulstiller du dine netværksindstillinger:

 

1. Tryk på Indstillinger – Generelt – Nulstil.

 

2. Tryk på Nulstil netværksindstillinger.

 

3. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Nulstil netværksindstillinger for at bekræfte.

 

4. Vent på, at din iPad genstarter, og opret derefter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk igen, og indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det.

 

Læs også om mobilt bredbånd ipad her.